Lej Ludvig

Bygningen på Ingemannsvej kan lejes af private, foreninger og firmaer. Udlejningsansvarlig er Klaus Ekman, der kan kontaktes på tlf: Tlf. 4063 4524 eller mail: klaus.ekman@kulturcafeludvig.dk

Kontakt Klaus for at høre om mulighederne og om Kulturcafé Ludvig er ledig.

Prisliste for private

Døgnleje på fredage, lørdage, søndage og helligdage: kr. 3.200 incl. rengøring.

Døgnleje på øvrige hverdage: kr. 2.300 incl. rengøring 
Leje for en halv hverdag: kr. 1.400 incl. rengøring

Lørdag fra kl. 8 til mandag kl. 6: kr. 4.200 incl. rengøring 

Møde / konference / kursus

Hold virksomhedens arrangement på Ludvig. Vi kan skræddersy arrangementer for op til 70 personer i smukke omgivelser. I lokalerne forefindes bl.a.: projekter, lærred og internet.

Lejebetingelser

Caféen udlejes til private, foreninger og firmaer. En lejeaftale er først bindende efter en underskrevet lejekontrakt og et indbetalt depositum på 1000 kr. Nøglerne udleveres først efter indbetaling af det fulde lejebeløb.

Depositum dækker eventuelle mindre skader på inventar og inddrages, hvis lokalerne ikke afleveres i rydeliggjort stand eller hvis ordensreglerne, som tiltrædes ved lejekontraktens underskrift, ikke er overholdt.

Som udgangspunkt er udlejningsperioden på døgnbasis fastlagt fra kl. 8.00 til kl.6.00 næste dags morgen. Særskilte aftaler kan indgås mod betaling, hvis husets øvrige aktiviteter muliggør det. Spørg altid konkret. Leje af fadølsanlæg er muligt. Køb af fadøl, vin, sodavand mv. er også muligt.