Facebook

Velkommen til et spændende
program på Kulturcafé Ludvig

Kulturcafé Ludvig
unikt koncertsted
- og meget mere ...

Kulturcafé Ludvig er en nonprofit forening, som drives af frivillige ildsjæle med en bestyrelse samt en række andre udvalg/arbejdsgrupper (se under ”Kontakt”).

Den skønne gamle bygning danner i dag rammen om en lang række kulturelle arrangementer i perioden fra september til slutningen af april. Arrangementerne er åbne for alle. Ved de fleste koncerter sidder man ved runde caféborde med plads til 4-5 personer. Der arrangeres også stående koncerter.

Bordreservation: Lokalets størrelse og indretning gør, at alle ser lige godt, derfor kan man kun forhåndsreservere pladser ved grupper på 6 eller flere. I de tilfælde benytter vi nemlig andre borde end de sædvanlige runde caféborde. Kontakt os senest dagen før på susanne.colbe@kulturcafeludvig.dk eller sms til tlf. 2068 6525 (efter kl. 17), hvis du ønsker at reservere bord. Har man reserveret bord, skal man komme allersenest 20 min. før koncertstart, ellers vil reservationen blive annulleret.

Vores lokaler er handicapvenlige. Kom i god tid og kontakt personalet, så hjælper vi dig ind.

Endvidere er det muligt for personer, foreninger, firmaer o.a. at leje bygningen til private fester, workshops, firmaarrangmenter m.v.

Det er en kunst og et stort slid at få sådan et projekt til at køre på skinner. Det kunne ikke gøres uden en gruppe ildsjæle, som bruger tid og kræfter på at gøre Kulturcafé Ludvig til et sted, hvor det er skønt og hyggeligt at komme. Det lokale erhvervsliv, Sorø Kommune samt forskellige organisationer og fonde støtter projektet økonomisk på flotteste vis.