Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard DUO

Kulturcafe Ludvig er virkelig stolt af at kunne præsentere Thorbjørn Risager og Emil Balsgaard Duo. 

Alle, der interesserer sig for bluesrock, kender selvfølgelig Thorbjørn Risager & The Black Tornado, som i efterhånden 15 år har underholdt blues-elskere verden over med deres koncerter og udgivelser. 

Færre ved, at Thorbjørn Risager og Tornado-pianomand Emil Balsgaard har en historie sammen, der går væsentlig længere tilbage i tiden. Det er nemlig ca. 27 år siden, at deres makkerskab begyndte i New Orleans blues ’n’ funk bandet Rad Gumbo. Thorbjørn og Emil har brugt Corona-nedlukningen til at indspille deres 3. duo album, som har fået titlen "Taking The Good With The Bad". Albummet viser, at deres kærlighed til den særlige New Orleans blues ’n’ funk stil stadig er intakt med pulveriserende boogie blues, strejf af caribiske rytmer, syrede delta-grooves og low down dirty funk. 

Pressen skriver bl.a.: 

Jyllands-Posten **** “Risager har fortjent opnået anerkendelse i bl.a. Tyskland, England og USA, og udgivelsen illustrerer, at han kan bide blues-skeer med hvem som helst” 

Gaffa ***** “Men sandheden er den, at danske Thorbjørn Risager er det tætteste, vi herhjemme kommer en blues singer-songwriter i Champions League klassen” 

Dørene og baren åbner kl. 19.00. 

U-nummererede siddepladser. 

Læs mere om koncerten på: www.kulturcafeludvig.dk