Hotel Hunger

Tight, tungt, højt og tæt sammenspillet!

Overraskende nyt fra Hotel Hunger: Bandet er gået i studiet og indspiller nyt album hen over sommeren og efteråret 2022. Albummet udsendes i 2023.

Legendariske Hotel Hunger blev gendannet i 2019 med en holdopstilling, der er identisk med bandet, der ellers gik til forlænget halvlegspause i 2005. Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

Men Hotel Hunger er stærkt tilbage: For efter 20 års heftig turnéaktivitet - og otte studiealbums - besluttede det populære rockorkester oprindeligt at sige tak for nu. Men nu er det legendariske band igen på scenerne, når de i efteråret 2023 drager på en eksklusiv turné rundt i Danmark. Og endda med et nyt album i 2023.

Dansk Musik Leksikon fortæller om Hotel Hunger: "Bandet gik fra at være et pompøst klingende indierock-band i 1980'erne til et respekteret og originalt melodisk rockorkester i 1990'erne".

Hotel Hunger blev dannet i 1989. De blev med første album ‘This Is Where the Fun Starts’, signet på Atlantic Records i USA, og siden udgav de albums på flere danske labels. Hotel Hunger har haft forskellige medlemmer i årenes løb, men består stadig af stadig af tre af de originale medlemmer; Jimmy Jørgensen, Henrik Botoft Andersen og Michael Ziegler.

Gennem tiderne har bandet høstet utallige gode anmeldelser i aviser og magasiner, samt adskillelige Grammy nomineringer. Deres helt store gennembrud fik de i 1995 med udgivelsen af albummet ‘Mars Needs Guitars’, som blandt andet indeholdt hittet ‘Sitting In a Room’, der har opnået status som udødelig evergreen. Sangen nåede tiendepladsen på Tjeklisten. Og den bliver stadig spillet med jævne mellemrum på DR’s radiokanaler.

Og kom så lige en tur ned af memory land her: Get Your Hands Off

Besætningen er:

Jimmy Jørgensen, Vox Freddy Pedersen, trommer Knut E. Haavik, keys Berit Fridal, guitar Michael Ziegler, bas Henrik Botoft, guitar

Diskografi

2006: The Best & the Misfits

2004: Godspeed

2002: Who Do You Want To Be

2001: All That You Can Eat

1999: Get Your Hands Off

1996: Happy Hour

1995 Mars Needs Guitars

1994: Frankie My Dear I Don´t Give a Damn

1994: As Long As

1992: Waiting for Alice

1989: This Is Where the Fun Starts