Best of Bowie

Tag med en tur i David Bowies mangefacetterede univers.

Bowie var her og der alle vegne. Alle stilarter indenfor musik og kunst blev en del af hans image. Og man ser snart ikke en film, uden hans musik er en del af underlægningen. Vi kommer hele vejen omkring.

Best of Bowie har turneret og præsenteret David Bowies musik i mange år og spillet de fleste steder.

Topprofessionelt! Store scener som Smukfest, Amagerbio, Trommen, Viften, Train og festivaller har været en del af tourplanen, men Best of Bowie har også spillet på adskillige af de dejlige mindre scener, der heldigvis er mange af i landet, og for øjeblikket gæster vi også teatre i Sverige og spillesteder i Tyskland..

Efter Bowie’s alt for tidlige exit i 2016 turnerede bandet Danmark rundt og fandt ud af, at der er et stort og trofast Bowie-publikum. I 2017 fejrede vi hans 70 års fødselsdag sammen med de mange Bowie-fans. Ikke kun i Danmark, men også i Tyskland, Sverige og Norge. Vi gav også interviews til landsdækkende aviser og TV2 News. Flere steder har vi haft udsolgt, og det synes ingen ende at tage. Det er vi naturligvis glade og ydmyge over for.
Musikalsk leder og guitarist gennem alle årene - Flemming Rasch - har samlet et hold virkelig kompetente Bowie musikere og fået frontfigur Martin Stokbro tilbage som David Bowie. Martin var med de første seks år, da bandet slog navnet fast og Martin er en oplevelse på scenen. Synger fantastisk og er fuld af den energi, der tager alle med på et musikalsk Bowietrip af dimensioner. Til Mars og tilbage igen