Swing Sisters med Gorm

SWING SISTERS - Lever de endnu?

Ja, Swing Sisters lever - heldigvis - i bedste velgående. For selv om de ikke er blege for at kalde sig selv “De syngende Gangstativer” eller “De skrigende Skinker” er der stadig fuld fart over de tre swingende søstre!

Swing Sisters har 30 års jubilæum, og det skal naturligvis fejres med et nyt jubilæums show. Et festligt og musikalsk tilbageblik hvor Swing Sisters skummer fløden af de bedste numre fra deres repertoire og fortæller anekdoter fra deres optræden. Man kan dog ikke udelukke at der også sniger sig et par overraskelser ind undervejs.

Hele eventyret startede i 1992, hvor Kirsten Siggaard, Kirsten Vaupel og Lise-Lotte Norup dannede vokalgruppen Swing Sisters. Det var en fælles kærlighed til den swingende, livsbekræftende musik, der fik pigerne til at tage melodierne fra 20’erne, 30’erne og 40’erne på repertoiret, stærkt inspireret af såvel The Andrews Sisters som The Bosswell Sisters, samt naturligvis Vera Lynn.

Der er skrevet 3 musicals specielt til dem, og de har samarbejdet med det verdensberømte engelske swingorkester The Pasadena Roof Orchestra. Det resulterede i 2 cd’er samt turné i Danmark, England og Tyskland.

Der er yderligere indspillet 3 cd’er, hvoraf den ene er en jule-cd med deres eget orkester Swing Brothers.

Swing Sisters har derudover også optrådt i Sverige, Spanien, Grønland og Vietnam med stor succes.

Gennem de 3 årtier er det blevet til mange koncerter til glæde for Swing Sisters store og trofaste publikum. 

Her er nogle smagsprøver fra en koncert i Aarhus Musikhus i år: Swing Sisters