Parisisk Jazzbrunch koncert

Line up: Doky Twins (Mai Lan Doky-vokal, Ken Linh Doky-klaver) & Hugues Morisset-trompet

Om koncerten:

Den akustiske duo, Doky Twins, inviterer den utroligt talentfulde trompetist Hugues Morisset fra Paris, og byder på en parisisk jazzbrunchkoncert med klassiske franske sange som "la vie en rose, la bohème... osv." og et strejf af soul og RnB fra deres yndlingskunstnere.

Paris-fødte singer/songwriter Mai Lan Doky er på vej op som en af de nye stjerner inden for europæisk R&B og Soul.  Med sin naturlige og særprægede stemme bliver hun ofte beskrevet som en moderne Sade.  Hendes tvillinge-bror Ken Linh Doky er pianist, producer og musikdirektør med speciale i jazz-præget HipHop og R&B. Kendt for sit enestående talent, positive energi og professionalisme optræder han regelmæssigt med Aya Nakamura (Frankrigs nr. 1 popstjerne) og SCH (Frankrigs nr. 1 HipHop-kunstner) og Nicky Doll (senest ved Vogues hundredeårs VIP-fejring) og internationale kunstnere  såsom YahZarah (Madonna, Erykah Badu, Lenny Kravitz) og den legendariske soul/pop-gruppe Sister Sledge ("We Are Family").

Med Niels Lan Doky som far er Doky-tvillingerne opvokset i en familie fyldt med musikalitet og er den næste generation til at føre den musikalske arv videre.
Gå endelig ikke glip af denne intimkoncert fyldt med talent.