Ingen sidder stille, når Gasoline giver den fuld Gas(olin)!

"Det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin!" - siger Gasoline

Gasoline fortolker Gasolin på deres helt egen, rockende facon. Det er en fest.

For ti år siden fandt de fem erfarne kvindelige musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester, Gasolin’. Et orkester, hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ungdom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopi-band, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

For selvom alle fem har familie og arbejde ved siden af jobbet som musikere, er lidenskaben til musikken som en elastik, der hiver dem tilbage på scenen. ”Det kan være møghamrende besværligt at have en passion, der fylder så meget i ens liv. Men musikken er en nødvendighed. Det tilfredsstiller et dybt behov hos os. Som vi plejer at joke med, når vi sidder helt smadrede i band-bussen; nogle gange er rock sgu bedre end sex”.

”Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til at være dem, vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen, og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee,” siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene.

Gasoline har spillet store koncerter for fulde huse denne sommer og efterår. Glæd dig til at møde dem i Sorø. Kom og syng med på de kendte sange.

“Hvis Gasolin’ havde været et kvindeband, så ville jeg ha´været groupie som teenager…nu har jeg måttet vente til jeg er blevet 50..”-
– Kurt Baagø, Musik journalist DR-P4

‘Gasoline er et band med usædvanlig høj energi og enorm spilleglæde som smitter af helt ned på bagerste række…. De skaber en kæmpe fest hver gang.’
– Morten Mathiesen, Kulturhuset Galaksen