Kaya Brüel spiller Jomfru Ane Band

En stærk hyldest til Jomfru Ane Band

Hvem husker ikke “Plutonium” og “Rock Me Baby” fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. Sange der med tidens 70’er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjerte. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fællesskabet og kærligheden. 
 
Ikke siden bandet blev opløst i start 80’erne, har det været muligt at opleve sangene. Men nu har Kaya, datter af Sanne Brüel, nøje udvalgt de Jomfru Ane sange som har en særlig plads i hendes hjerte og mindes en opvækst hvor fællesskabet og kampen for en bedre verden stod i forreste række. og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. 
 
Med Maria Køhnke, Sidse Holte og Rune Kjeldsen på sang, guitar og klaver, giver kvartetten deres helt egen akustiske og personlige fortolkning af sangene. På bedste højskole manér, kom og syng med! 

Et ægte genhør med Jomfru Ane Bands poetiske og politiske sange fra 70’erne!

Kaya Brüel – Vokal og klaver
Sidse Holte – Guitar, klaver og vokal
Maria Køhnke – Vokal og Omnichord
Rune Kjeldsen – Guitar

Kaya Brüel udtaler om koncerterne:

“…Både min moster (Rebecca Brüel red.) og Klaus Flygare, der skrev teksterne, har set os. De var simpelthen så glade for det. De siger at det er helt mit eget fordi det er fra mit perspektiv. Jeg bruger også god tid til at fortælle om min barndom og tiden dengang og sjove anekdoter. Så det giver det en ekstra personlig farve. Og så er det sjovt så mange der har et forhold til den tid og de sange, i alle aldre. Det er virkelig en fælleskabsoplevelse. Det egner sig også super godt til mindre steder, hvor man er i øjenhøjde med publikum, da der tit opstår dialog”.