Keinstein

Hvad sker der når man hælder Giro 413 op i en blender med de største navne inden for klassisk rock og metal?

Har du nogensinde overvejet, hvordan Mormors kolonihavehus ville se ud, hvis det var udstyret med 18” højtalere og gardinerne var syet af læder og nitter?

Forbered dig på en fest af en anden – og vildere! – verden, når KEINSTEIN sparker døren ind til scenen bevæbnet med langt hår, tung spade og højt humør.

For ja – det kan godt være, det kommer bag på dig, første gang du hører Metalica gå over i Birthe Kjær, men det viser sig, at det fungerer formidabelt – og bliver virkelig underholdende – når man hælder Giro 413 op i en blender med de største navne inden for klassisk rock og metal.

Det opdagede de fem Esbjergensere i KEINSTEIN allerede i 2004, da de fandt sammen og begyndte at fortolke dansktop klassikere, som de ville have lydt, hvis de var blevet fostret at rockhistoriens største navne. Hvem har for eksempel aldrig drømt om at høre ’I en lille båd der gynger’ fremført af Europe eller ’Volvo B18’ spillet af AC/DC?

Efter tæt på 20 år på landevejen, og mere end 500 koncerter under læderbæltet er KEINSTEIN en sammentømret festmaskine, der kan sætte stemning under et hvert arrangement. Hvad end det er en privat fest der skal ekstra spark i, et MC-træf, der skal have løftet stemningen eller en festival, der bare har brug for fuld spade på scenen, så rammer KEINSTEIN den lige, hvor ryggen bliver fræk.

Det dufter af knallertbenzin, fadbamser og skindbukser - og ender ud i fællessang, luftguitar og dans på bordene, når KEINSTEIN gearer festen to tænder, skruer forstærkeren op på 11-en-halv og blæser publikum ud i en tornado af velkendte tekster og gedigen Rock’n’Roll.

Keinstein Promo Keinstein - Volvo B18