Karl Herman Trio

John Mogensen Fest

Karl Herman’s Trio er Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere. Med mere end 2000 koncerter i benene og 6 CD-udgivelser i ryggen, får publikum en unik oplevelse af et top professionelt live-band. Bandet går ikke på kompromis med sin kvalitet. Publikum bliver, hver gang, forført af en koncert produktion med det sidste nye indenfor lyd og lys.

Karl Herman’s Trio byder sit publikum hjertelig velkommen i et univers af ægte spilleglæde. Drengene elsker deres håndværk og det smitter. Dansegulvet syder og bobler fra start til slut, når bandet evigt og utrætteligt leverer den ene fuldtræffer efter den anden.

Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark og Fut i fejemøget. Klassikere vi alle elsker at feste til.

John Mogensen er en evergreen i dansk musikkultur. Han bliver kopieret som aldrig før. Karl Herman’s Trio ønsker ikke, at efterligne den store mester på udseendet. Bandet klæder sig ikke ud eller bilder sig noget ind. Vi leverer hans sange respektfuldt gennem nerve og sjæl, så det får hele tivoliet til at gynge. Musikken er vigtigst! Den skal ud over scenekanten. Ud til vores kære publikum. Charmerende, råt for usødet.

Danmarks største trio, som i virkeligheden er en kvartet består af Jakob Holm (bas), Claus Madsen (sologuitar), Janus Stick (trommer) og Leo Adolph (guitar og sang).

Bandet udmærker sig desuden ved, at skrive og udgive sine egne kompositioner. Sange der har været præsenteret ved de utallige koncerter, pladeudgivelser, TV-optrædener osv.

Bandet blev dannet i 1990. Efter 21 år på konstant tour, satte drengene en fod i døren. En dør der nu åbnes fuldt op igen. Publikums ønsker er blevet hørt. Bandet er tilbage. Stærkere nu, end aldrig før!!!

Forvent dig et festfyrværkeri af dimensioner når Karl Herman’s Trio igen indtager scenen i netop din by.