144Hz

144Hz er ikke bange for at udfordre det konventionelle og det forventede;
tværtimod omfavner de det, og lader det danne grundlag for deres musikalske udforskning. For nogen er 144Hz en dyb, skæv tone. For andre er det opdateringsraten på en computerskærm. Men for musikelskeren er 144Hz dansksproget indie-pop, der giver frit løb for fantasien. Bandet består af Kasper Juul-Jantzen på vokal, Marcus Strøm-Hansen på keys, Albert Lund Kuhlmann på guitar, Asger Thede Jensen på bas og August Homburg på trommer. Navnet 144Hz stammer fra opdateringsraten på en kendt computerskærm.

Foran skærmen, har de fem drenge samles om ungdommens spejlinger i youtube videoer fra store Live optrædener igennem årene. Netop derfor er Live delen også et stort omdrejningspunkt for bandets profil. 144Hz skal opleves på en scene, her får du de håndplukkede skæve fortællinger fra hverdagen imens kroppen forføres af de gode melodier og gribende grooves. Forsangeren, Kasper, maler billeder med sine ord og holder lytteren fanget med sit brede stemmeregister med rå undertoner. Sammen med Asger og Albert på bas og guitar, står de som frontpersoner på scenen og sparker energien ind i publikum fra start til slut. Marcus på keys, holder publikum i hånden med temaer, der sidder fast selv dagen efter, og August holder dem på tåspidserne med energiske trommer. Selvom 144Hz hovedsageligt er et Live band, har bandet også gjort sig bemærket på streaming. Siden deres begyndelse i februar 2023 har 144Hz udgivet tre singler, der har fået ørenlyd på New Music Friday, Ung kniv og Uimodståelige. Deres musik har ikke kun fået playliste-placeringer, men har også fået opmærksomhed fra medier som Bands of Tomorrow.

Med deres legende lyd og levende optræden har de opbygget en dedikeret lytter base, der altid møder talstærkt op, når bandet går på scenen Med deres legende lyd og levende optræden gør de sig mærkbar blandt live-publikummet. Og livescenen er netop der, alle drømmene opstod og der de nu skal udleves!

Dørene åbner kl. 19.00

Billetterne kan også købes ved døren.

Information om arrangøren:
Kulturcafé Ludvig Ingemannsvej 5, 4180, Sorø, Danmark

Billetgebyr:
Alle priser er inkl. billetgebyrer.
Der pålægges et adm. gebyr på 10,00 kr. inkl. moms pr. ordre (på ordrer over 0 DKK).

Eventinformation
Unummererede pladser