Kathrine Schmidth med band

RØRENDE, SMUKT OG EKSTREMT MUSIKALSK

Når sangerinden Katrine Schmidt træder frem på scenen, indtager hun rummet med sin ydmyge person og indfølende, smukke vokal. Stemningen af noget ganske særligt sættes med det samme. 

Hurtigt sidder følelserne uden på tøjet, for Katrine Schmidt er ikke bange for at være helt ærlig og sårbar i sine tekster. Med sit sublime band i ryggen løftes det hele til de højere luftlag, en lethed og en melankoli, der går hånd i hånd og griber lytteren.

Sådan er en koncert med Katrine Schmidt. Rørende, smuk, ekstremt musikalsk og medrivende. Hun bevæger sig i roots-genrerne med stærke elementer af folk, americana, country og jazz og hun fremfører sine originale sange med en så stor stemme, at man ikke tror, at den kan fremføres af så ung en kvinde!

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots scene medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver. I marts 2021 udgav hun sit debutalbum - ’Laying My Burdens Down’. Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige, og indeholder emner så som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed - om at være menneske på godt og ondt.

Katrine Schmidt får mange flotte ord med på vejen for sin musik og sine koncerter.

"Et talent udover det sædvanlige", "Fantastisk stemme", "Katrine er autentisk, jordnær og nærværende", "En unik oplevelse", "Hvor er I dygtige. En engel der synger!"

Lyt selv med:

fmk.NU -Katrine Schmidt

Katrine Schmidt - Slowly But Surely Katrine Schmidt - My Friend  Katrine Schmidt - 1 2 3 (feat. Mike Andersen) 

Dørene og baren åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00.

Dette er en siddende koncert med u-nummererede pladser.