Jake Green Band

“Jake Green Band is not your average blues band”.

Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band's tredje album "Seven Years After" blev udgivet i December 2019, som opfølger på deres studio plade "Plugging In" fra 2015. Jake Green Band udgiver generelt kun originale sange der er blevet roadtested grundigt, men "Seven Years After" indeholder deres første udgivne cover nummer; Jimi Hendrix's "Hey Joe".

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musikindustrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, traditionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år. Med 10 år i samme konstellation, hundredvis af koncerter og 3 plader bag sig, er de en velsmurt maskine der dog formår at vedligeholde spontanitet og spilleglæde til hver eneste af deres koncerter.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til "Årets bluesnavn 2017" og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som en af de faste værter på den legendariske torsdags blues jam på ”Mojo” blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur-grønne Gibson guitar på udenlandske scener (USA, England, Skandinavien, Thailand, Italien, Ungarn mfl.) til megen ros.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på ”Musicians Institute of California” og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Trommeslager Niels Ratzer er en levende legende i Dansk musik. Tidligere har han spillet med Karsten Vogel, Frontline, The End, Linie 3, Amin Jensen, One Two, Bob Ricketts Group, Bjarne Roupé Group, Bo Stief Chasing Dreams, Countdown mfl. samt spillet i utallige TV-performances og teaterforestillinger.

Ud over koncerter i hele Danmark og Norge, har bandet desuden spillet på et hav af festivaler, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, Malmø festival, samt Svalbard Dark Season bluesfestival - og har spillet support for Kenny Wayne Shepherd band, George Thorogood, og Walter Trout.

 

Dørene og baren åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00.

Siddende koncert med u-nummererede pladser.