Creedence Clearwater Repeated

Danmarks mest autentiske Creedence Clearwater Revival-band!

Danmarks mest autentiske Creedence Clearwater Revival-band!

Træd ind i en tidsmaskine af autentisk rock'n'roll! Her er ikke bare endnu et Creedence Clearwater Revival-kopiband; snarere en europæiske inkarnation af den legendariske lyd, der skabte tidløse hits. Fra den rå, røgede vokal til den rytmiske gnist af guitarerne og den pulserende rytmesektion - her får du den ægte Creedence-energi live på scenen.

Med dygtighed og dedikation har CREEDENCE CLEARWATER REPEATED formået at fange essensen af 60'ernes og 70'ernes ikoniske musikalske æra og genskabe den med en passion, der matcher den ægte vare. Her får du autentiske fortolkninger af klassikere som "Bad Moon Rising," "Proud Mary," og "Fortunate Son" der vil transportere publikum tilbage til en tid, hvor musikken var ægte og følelserne intense.

Uanset, om det er et festivalpublikum eller mindre scener, er målet at efterlade publikum med følelsen af, at de har oplevet Creedence Clearwater Revival anno 1969 live på scenen. Bandet leverer en rejse tilbage i tiden og serverer en uforglemmelig oplevelse af rockmusikkens guldalder.

CREEDENCE CLEARWATER REPEATED har leveret koncerter lige fra Skive Festival, Nostalgifestivalen og Løgstør Open Air til udsolgte intimkoncerter over hele Danmark. Slut jer til rækken og lad os sammen give liv til musikken fra dengang med en oplevelse, der vil skabe minder og efterlade publikum hungrende efter mere.

______________________________________________________________________________

Løgstør Open Air:

”Vi havde besøg af Creedence Clearwater Repeated til Løgstør Open Air 2022 og de skuffede ikke. De leverede alle de gode velkendte CCR-sange med en skøn energi og tilbagemeldinger fra vores gæster har kun været positive.

Pejsegården:

”Creedence Clearwater Repeated leverede fantastisk musik og stemning. Vores gæster gik herfra med godt humør og en stor oplevelse rigere.”

Davinde Beboer- og Forsamlingshus:

”Vi takker for koncerten, stor succes – kan varmt anbefale Creedence Clearwater Repeated.” 

Viseværterne Varde:

”Med stor glæde har vi nu flere gange arrangeret koncerter med Creedence Clearwater Repeated i Smedeværkstedet i Varde og hver gang har de fire dygtige musikere med stor spilleglæde og den rigtige sound, begejstret både publikum og os som arrangør – vi giver bandet vores varmeste anbefaling!”

 

Dørene og baren åbner kl. 19.00. Koncerten starter kl. 20.00.

Siddende koncert med u-nummererede pladser.