5xVUUST - songs by Paul Simon (Simon & Garfunkel)

Få en unik koncertoplevelse med 5 x Vuust, når familien hylder Paul Simons ikoniske sange.

Glæd dig til at høre legendariske sange som “The Sound Of Silence” og “Still Crazy After All These Years”, når kvintetten udfolder Paul Simons bagkatalog og giver deres bud på kendte, såvel som mindre kendte kompositioner fra Simons mangeårige karriere som en af verdens mest sublime sangskrivere.

 

“Further To Fly”

GAFFA *****

"”Further to Fly” åbner i den forstand Simons univers, kaster nyt lys på hans tekster og kompositioner. Alle instrumentalisterne brillerer. Og Clara Vuust lægger formfuldendt, krystalklart og sanseligt vokal til. Jeg er solgt. Det her er virkelig gennemført smukt!" - Ivan Rod

 

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. Nu kan du altså opleve fem af slagsen LIVE.

 

5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 190 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge.

 

Sanger Clara Vuust har som jazzsolist udgivet tre albums, senest ”Before You Walk Away”, og har høstet fremragende anmeldelser for sin krystalklare klang og fornemme fortolkninger.

Saxofonist Christian Vuust er blandt andet kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik.

Bassist Peter Vuust har medvirket på mere end 100 cd’er heraf 7 i eget navn. Han er også professor og leder af ”Center for Music In the Brain” ved Aarhus universitet og det Jyske Musikkonservatorium. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en ”September Song”.

Peters to sønner Frederik og Mikkel, på henholdsvis klaver og trommer, er begge en del af den unge fremadstormende generation af jazzmusikere i Danmark.

Frederik Vuust studerer på det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag .

Mikkel Vuust studerer trommer på “Manhattan School of Music” i New York. 

 

Dørene og baren åbner kl. 19.00 og koncerten starter kl. 20.00.

U-nummererede siddepladser.